Blå Grodan har funnits i våra lokaler sedan 2004. Vi har plats för 25 barn uppdelade på två grupper; Lövgrodorna upp till tre år och Mastodonsaurus från tre till fem år. I personalen är vi fem heltidsanställda pedagoger, förskollärare och barnskötare samt en kock på deltid som också har fin relation med barnen.

Blå Grodan har en fantastisk utemiljö som gör det enkelt för oss att gå till skogen, ängen eller badplatsen. Vi använder utemiljön som en självklar del i vår pedagogik. Det är ofta barnen kan springa långt, klättra, hoppa och utforska naturen. 

Personal och föräldrar arbetar tillsammans för att vi ska leva upp till vår vision ”Hälsa och må bra”. Vi åker på utflykter, upptäcker saker i vår närmiljö, vi får hemlagad mat och vi tar del av kulturutbudet i Stockholm.

Eftersom vi är en liten förskola är det lätt att se och tala med alla barn, personal och föräldrar varje dag. Det gör att Blå Grodan inte bara är en trevlig förskola för barnen, det är också en jättefin arbetsplats för oss i personalen.